Telefon: 7876 8672 – kontakt@sundpraktik.dk

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Det kan være et omfattende marked at overskue, når du skal vælge en kogeplade. Kogeplade og resten af elementerne i køkkenet er typisk noget de fleste mener, skal passe stilmæssigt sammen. Med de mange muligheder for køkkener, er der ligeledes opstået mange muligheder for kogeplader, der stilmæssigt adskiller sig enormt.

En kogeplade kan være en bred betegnelse for de mange muligheder der findes. Gas, keramik og induktion er de mest almindelige, og det kommer an på dit type køkken, i forhold til hvad der passer. Måske du er til den mere gammeldags stil med keramik eller gas? Eller også har du et moderne køkkenet med smarte funktioner, hvor induktion er den eneste rigtige løsning.

Hvilken kogeplade skal jeg vælge?

Det kommer helt an på dine behov, og som med alt andet, er der også mange forskellige muligheder. Du skal vælge det, du føler passer til dit køkken, og som passer til din levestil. Det er også værd at tage størrelsesmulighederne med i betragtning, for hvis du ofte står og jonglerer med både gryder, potter og pander på en gang, har du muligvis et øget behov for plads.

Gas som den rustikke løsning

Gas er den mest rustikke løsning, for det er denne, man også anvendte for mange år siden. Mange vælger gas alene ud fra den autentiske oplevelse, det skaber. Det er ligefrem sjovt og spændende at lave mad, og med gas har du mulighed for let og hurtigt at foretage justeringer i varmen ved at skrue på de manuelle knapper og håndtag. Denne løsning finder du ikke ved løsning med keramik eller induktion.

Keramisk kogeplade med kogezoner

Den keramiske løsning er en nyere løsning, og den fungerer i stil med induktion. Den mærkbare forskel er dog, at med keramik får du forskellige kogezoner, og disse zoner befinder sig typisk under hærdet glas. Det gør, at varmen er lige til at arbejde med, og du kan derfor anvende alle dine nuværende løsninger i forhold til de gryder og pander, du allerede ejer.

Induktion som den moderne løsning

Induktion er den nyeste løsning, og er oftest den du finder i mere moderne køkkener. Funktionaliteterne er smarte med berøringsfølsomme knapper, og du har hurtigt et godt overblik over varmeniveau og andre informationer på kogepladen. Modsat den keramiske løsning, skal du dog have specielle gryder og pander samt andet tilbehør, der fungerer lige netop med induktion. Det skyldes måden, induktion fungerer på, og derfor skal dit tilbehør være udstyret med en magnetbund.